De kracht van Afrika


Door te kiezen voor natuurlijke producten hoef je nog geen genoegen te nemen met producten die niet effectief zijn. Eerder het tegenovergestelde want de Afrikaanse plantenextracten waar gebruik van gemaakt wordt hebben zich moeten aanpassen aan de meest extreme omstandigheden. Dat doen ze door de meest krachtige en beschermende grondstoffen te produceren die de mens kent. Ervaar profijt van deze ingrediënten in Africa Organics, een ethische lichaamsverzorgingslijn gebaseerd op Afrika's meest legendarische planten.
Over Africa Organics
  • Goedgekeurd door PhytoTrade Africa, een Fair Trade initiatief dat gemeenschapsprojecten promoot door sub-Sahara Afrika. 
  • Gecertificeerd biologisch door Ecocert en geclassificeerd als 100% natuurlijke origine. 
  • Goedgekeurd door Beauty Without Cruelty en niet getest op dieren uiteraard. Er worden geen rauwe grondstoffen ingekocht bij producenten die nog op dieren testen.
  • Alle producten zijn makkelijk biologisch afbreekbaar door het milieu en door deze producten te gebruiken draag je bij aan de gezondheid van ons watersysteem. 
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van enige dierlijke grondstoffen waardoor alle producten als 'vegan' beschouwd kunnen worden. Africa Organics is goedgekeurd door de Vegan Society van Zuid-Afrika.

Do the best for yourself, do the best for our planet.
It’s the intelligent, caring thing to do.