De kracht van Afrika


Door te kiezen voor natuurlijke producten hoef je nog geen genoegen te nemen met producten die niet effectief zouden zijn. 
 
Eerder het tegenovergestelde, want de Afrikaanse plantensoorten waar Africa Organics gebruik van maakt hebben zich moeten aanpassen aan de meest extreme omstandigheden, door een aantal van de krachtigste beschermende ingrediënten te produceren die de mens kent.
 
Over Africa Organics:
  • Goedgekeurd door PhytoTrade Africa, een Fair Trade initiatief dat gemeenschapsprojecten promoot in het deel van Afrika dat onder de Sahara ligt. 
  • Gecertificeerd biologisch door Ecocert en geclassificeerd als 100% natuurlijke oorsprong. 
  • Goedgekeurd door Beauty Without Cruelty en uiteraard niet getest op dieren. Er worden geen ruwe grondstoffen ingekocht bij producenten die nog wel op dieren testen.
  • Alle producten zijn makkelijk biologisch afbreekbaar door het milieu; door deze producten te gebruiken draag je bij aan de gezondheid van ons watersysteem. 
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van dierlijke grondstoffen, waardoor alle producten als 'vegan' beschouwd kunnen worden. Africa Organics is goedgekeurd door de Vegan Society van Zuid-Afrika.

Do the best for yourself, do the best for our planet.
It’s the intelligent, caring thing to do.